48 meter.

De SK597-AT4 is de vierde en nieuwste generatie van de Spierings hydraulische mobiele torenkraan met vier assen. De 4-delige giek van de kraan biedt 48 meter vlucht en kan op de punt nog 1.700 kg hijsen. Naast de kenmerken van de 44 meter heeft deze kraan de mogelijkheid om de giek 4 meter extra uit te schuiven. De giek en toren zijn voorzien van meerdere ledlampen, zodat er in het donker gewerkt kan worden. Daarnaast heeft deze kraan een lastzichtcamera, dit alles komt ten goede aan de veiligheid en het werktempo.

Deze kraan is voorzien van de modernste technologie op het gebied van kranen. De kraan kan zijn maximale last van 7.000 kg hijsen. Daarnaast kan de giek 45 graden worden opgetopt, waarbij een haakhoogte van maar liefst 58 meter wordt behaald.

Gieklengte 48 meter
Haakhoogte 26,5 meter
Puntlast 1700 kg
Max. last 7000 kg
Max. haakhoogte 58 meter
Stempelbasis (LxB) 6,9 x 7,0 meter

Open specificaties.

Interesse in deze torenkraan?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bouwproject kunnen ondersteunen. Samen zorgen we voor de juiste kraan om jouw project succesvol te laten verlopen. Vertrouw op Hijskracht voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid!

Bekijk ook de andere torenkranen.

33 meter

44 meter

50 meter

60 meter